Online Q&A Wat is werkelijkheid? 

Datum/Tijd
Date(s) - 11 juli 2023
10:00 - 11:00


Vragenuur over psychose gevoeligheid

Wanneer: Dinsdag 11 juli 2023 van 10:00-11:00 uur

Waar: via Teams, je ontvangt een inlog na aanmelding

Aanmelden: Gebruik het formulier op deze pagina.

Voor wie: Medewerkers en vrijwilligers in Zuid die te maken hebben met bewoners die als psychisch/psychiatrisch kwetsbaar worden gezien. En voor iedereen die meer wil weten over omgaan met onbegrepen gedrag. 

Wat is werkelijkheid en wanneer bepalen we dat iets abnormaal is? 

Wil je meer weten over psychose-gevoeligheid? Luisteren naar een ervaringsdeskundige die weet hoe het is om een psychose mee te maken? Wil jij weten hoe je het gesprek aan gaat met iemand die een psychose meemaakt? Wil je weten hoe je iemand kunt helpen die in de war lijkt in de ruimte van jouw organisatie of buurt?

Dan is dit online vragenuurtje wat voor jou! 

Sprekers: Een ervaringsdeskundige van TEAM ED zal zijn of haar persoonlijke herstelverhaal delen en daarna is er alle ruimte om vragen te stellen. 

Rimke werkt sinds 2009 bij het VIP-Team GO van Arkin, ze is medisch antropoloog en freelance writer. Zij zal haar kennis en ervaring delen op het gebied van onbegrepen gedrag

Wat is Werkelijkheid? Wat is psychosegevoeligheid? Wat zijn de eventuele gedragsveranderingen? Waar kunnen naaste/ familieleden terecht? Hoe kun je omgaan met een Amsterdammer die psychotisch overkomt? 

Tijdens de Q&A gaan we in gesprek over onbegrepen gedrag maar ook over omgangsnormen in onze maatschappij. 

Q&A’s? Dat zijn korte onlinebijeenkomsten waarin je al je vragen (Questions) mag stellen aan een ervaringsdeskundige van TEAM ED en een ggz coach of gastspreker. En deze zullen je vragen beantwoorden (Answers). 

 Deze Q&A bieden we je aan vanuit de aanpak GGZ in de Wijk.


Reserveringen

We hebben in ieder geval je voornaam, achternaam en e-mailadres nodig, anders kunnen we je niet bereiken.

Als je wilt, geef dan ook aan wat je rol is in de wijk, voor welke organisatie je werkt en in welke wijk je actief bent aan. Bedankt!

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.