Laatste Q&A dit jaar!

Online Q&A (vragenuur) met het herstelverhaal van Mart, ervaringsdeskundige van TEAM ED. Thema: Neem de culturele achtergrond mee bij de benadering van mensen met psychische problemen. Mart heeft een *biculturele achtergrond en ervaring met betrekkingswanen en psychose. De stemmen in zijn hoofd zijn stiller geworden door lichaamswerk.

Om alvast in de stemming te komen wil ik je wijzen op Glenn Helberg (66). Hij leerde als psychiater ‘te kijken naar de patiënt in zijn omgeving met behulp van kennis uit alle windstreken’. Verder dus dan westerse therapieën, die alleen op het hoofd en het individu gericht zijn. Lees meer over Glenn in dit artikel. 

Q&A’s? Ja, dat zijn korte online bijeenkomsten waarbij je al je vragen (Questions) mag stellen aan een ervaringsdeskundige, Mart in dit geval. Deze vragen mag je stellen nadat je aandachtig hebt geluisterd naar zijn herstelverhaal. De antwoorden (Answers) geven jouw meer inzicht en mogelijk een andere, bredere kijk op hulpverlening/dienstverlening/begeleiding. Je krijgt letterlijk een ander perspectief.

Datum: Donderdag 25 nov. 10:30 tot 12:00


Aanmelden kan bij Sara Bruinsma: sbruinsma@dynamo-amsterdam.nl. Graag even je naam en organisatie noemen.