Q&A’s/Zuid

Dit jaar organiseren wij nog twee keer een online Q&A. Namelijk op 7 oktober om 10:30h en op 25 november om 10:30h. De eerste keer een op basis van een herstelverhaal (zie hieronder) en de tweede keer op basis van een thema.
Het thema laten we afhangen van wat de behoefte is van professionals en vrijwilligers in Zuid.
Laat het ons vooral weten als jij een specifiek onderwerp, dilemma of vraag hebt die jij aan bod zou willen laten komen in gesprek met een ervaringsdeskundige.

De Q&A’s zijn twee korte online bijeenkomsten waarbij je al je vragen kan stellen aan een ervaringsdeskundige. Deze vragen mag je stellen nadat je aandachtig hebt geluisterd naar zijn of haar herstelverhaal. De antwoorden geven jouw meer inzicht en mogelijk een andere, bredere kijk op hulpverlening/dienstverlening/begeleiding. Je krijgt letterlijk een ander perspectief.
 
Er vallen veel levenslessen te leren van ervaringsdeskundigen. Bij de (online) Q&A’s staan hun herstelverhalen centraal en krijg je o.a. antwoord op de vragen:
Hoe beleefde je een levensontwrichtende ervaring? Wat deed dit met jou als mens? Wat heb je nodig (gehad) om te herstellen en welke hulp kan helpend zijn? 


Deze Q&A’s zijn voor vrijwilligers en professionals werkzaam in Amsterdam Zuid.
Aanmelden via de mail aan: sbruinsma@dynamo-amsterdam.nl.